НПАОП 55.0-1.02-96
Правила
охорони праці для підприємств громадського харчування
Рекомендації щодо завантаження
Позначення: НПАОП 55.0-1.02-96, раніше позначався як ДНАОП 7.1.30-1.02-96
Замінює: "Правила техники безпеки і виробничої санітарії на підприємствах громадського харчування споживчої кооперації", затверджені постановами Президії ЦК профспілки працівників державної торгівлі і споживчої кооперації від 11.06.1959 № 18 і правління Центроспілки СРСР від 20.06.1959 № 150
Документ: -
Затверджено: наказ Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 25.06.1996 № 107
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України: -
Останні зміни, редакція:
прийняття від 25.06.1996
Включений до Покажчика НПАОП: так
Статус: чинний
Мова документа: українська, російська
Кількість переглядів:
777