НПАОП 15.5-1.05-99
Правила
охорони праці для працівників підприємств по переробці молока
Рекомендації щодо завантаження
Позначення: НПАОП 15.5-1.05-99, раніше позначався як ДНАОП 1.8.20-1.05-99
Замінює: НАОП 1.8.20-1.05-68 "Правила з техніки безпеки та виробничої санітарії для підприємств молочної промисловості", затверджені ЦК профспілки працівників харчової промисловості від 25.12.1968, протокол № 17;
НАОП 1.8.20-2.21-83 (ОСТ 49-195-83) ССБП. "Виробництво продуктів з незбираного молока. Вимоги безпеки", затверджено Мінмʼясомолпромом СРСР від 26.04.1983;
НАОП 1.8.20-2.22-84 (ОСТ 49-204-84) ССБП. "Виробництво сирів та сирних виробів. Вимоги безпеки", затверджено Мінмʼясомолпромом СРСР від 19.11.1984;
НАОП 1.8.20-2.23-85 (ОСТ 49-213-85) ССБП. "Виробництво згущених молочних консервів. Вимоги безпеки", затверджено Мінмʼясомолпромом СРСР від 28.06.1985.
Документ: -
Затверджено: наказ Комітету по нагляду за охороною праці України від 22.07.1999 № 137
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України: -
Останні зміни, редакція:
прийняття від 22.07.1999
Включений до Покажчика НПАОП: так
Статус: чинний
Мова документа: українська, російська
Кількість переглядів:
518