НПАОП 15.1-1.06-99
Правила
охорони праці для працівників м’ясопереробних цехів
Рекомендації щодо завантаження
Позначення: НПАОП 15.1-1.06-99, раніше позначався як ДНАОП 1.8.20-1.06-99
Замінює: НАОП 1.8.20-2.01-85 "Мʼясопереробне виробництво. Загальні вимоги безпеки (ОСТ 49-215-85)";
НАОП 1.8.20-2.04-80 "Процеси обваловування та жилування мʼяса в мʼясній промисловості. Вимоги безпеки (ОСТ 49-150-80)";
НАОП 1.8.20-2.19-85 "Виробництво мʼясних напівфабрикатів та пельменів. Вимоги безпеки (ОСТ 49-217-85)";
НАОП 1.8.20-2.25-81 "Шприцювання фаршем та формування ковбасних виробів. Вимоги безпеки (ОСТ 49-176-81)".
Документ: -
Затверджено: наказ Державного комітету по нагляду за охороною праці від 05.05.1999 № 81
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України: -
Останні зміни, редакція:
прийняття від 05.05.1999
Включений до Покажчика НПАОП: так
Статус: чинний
Мова документа: українська
Кількість переглядів:
508